Anettes Klinik

Anette Ebsen Sørensen 
Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør og NLP-coach
Mobil: 2262 3130 - email: anette@anettesklinik.dk

 Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage er - modsat andre massageformer - en reel behandlingsform, der kan afhjælpe smerter og ømheder i bevægeapperatet, så som muskelspændinger, hovedpine, sportsskader, musearm, goff og tennisalbue, overbelastningsskader som hold i nakken, ryggen eller lænden.

Ved fysiurgisk massage får du en dybdegående muskelmassage der er med til at løse op for spændinger og ”gamle myoser” der ellers kan danne grobund for låsninger i leddene. Mange mennesker arbejder i de samme arbejdsstillinger mange timer hver dag, og ikke alle har tid eller bruger tid på at træne kroppen til at kunne modstå den belastning der er på kroppens muskler. Derfor kan massage være løsningen. Mange har følt stor velvære af en omgang wellness- massage og vil blive overrasket over, hvordan fysiurgisk massage kan påvirke kroppen både fysisk og psykisk.

 

Lige efter behandlingen kan du føle dig ekstra træt og måske også få en kortvarig opblussen af dine symptomer, men dette viser blot at du tager godt imod massage. 

Det kan mange gange hjælpe at drikke ekstra vand.

I perioden efter massagen kan du opleve at blive mere opmærksom på, hvordan du bruger kroppen. Brug denne nye kropsbevidsthed til at rette op på eventuelle uhensigtsmæssige  arbejdsstillinger eller vane

 

Hvis du sammen med fysiurgisk massage også har brug for lidt forkælelse, kan du for  Kr. 30,- bestille massage med varme sten. vælg dette under tillægsydelser i booking kalenderen.

 

Wellness massage/ Anti stress behandling

Wellness massage er massage med blide strøg der får kroppen og hjernen til at vågne op, ofte har vi så travlt i hverdagen at vi ikke giver tid til at trække vejret helt ned. 

Hvis du er sygemeldt med stress anbefaler jeg denne massageform. Jeg anbefaler du booker 60 min, måske kan du kun klare 30 min, så stopper vi bare der, ved stress er det rigtig vigtig at du har godt med tid til rådighed, så du kan nå at slappe af.

Hvis du har brug for forkælelse er dette den optimale behandling, evt. med varme sten som du kan bestille under særydelser i bookingkalenderen

Ansigts og hovedbundsmassage

Oplev en sanselig verden, hvor kun du og massørens blide strøg er i fokus. I løbet af 25 min bliver dagligdagens stress jeget bort, derefter ligger du og slapper af på briksen og får lov til at nyde stilheden. Effektiv hvis du har kort tid til at gøre noget godt for dig selv. 

Kan bestilles som ekstra ydelse.