Akupunktur mod smerter 45 min

Udover smerter gives der også akupunktur for alle andre slags ubalancer i kroppen, ex. dårlig fordøjelse, astma, allergi, kvalme, og så videre. 

1. gang du kommer laver vi journal og finder frem til behandlingsstrategien, det tager ca. 45 min. hvis det er et langvarigt problem du kommer med, skal du regne med flere gange, her booker du 30 min, eller det kan aftales før du forlader klinikken.

Kroppe er meget forskellige, derfor er det umuligt at forudse hvor mange behandlinger og hvor ofte du har brug for behandling. Men bare rolig, det skal kroppen nok selv fortælle dig. 

Akupunktur kan afhjælpe og balancere mange gener i kroppen, så hvis du er i tvivl om noget, så spørg endelig.  

Akupunktur mod insektbid 15 min

Døjer du når myggene har sæson?

Bestil tid til akupunktur, gerne maj/juni så får du bedste resultat. Jeg anbefaler du får akupunktur 2 gange med en uges mellemrum for bedste resultat.

Resten af sæsonen kan du gratis få en opfølgning, hvis det bliver nødvendig eller det bliver en lang sæson.

 

Øreakupunktur/ anti-stress behandling

I øret er hele kroppen aftegnet, derfor har den franske læge Nogier for en del år siden undersøgt om punkterne kan bruges til at behandle forskellige tilstande med.

I klinikken kan du få behandling med øreakupunktur mod smerter, især kroniske smerter, hvor der er behov for længere tids behandling end det der kan ske i klinikken.

Eksamensfeber kan også afhjælpes eller bedres med øreakupunktur, her anbefaler jeg dog det er i forbindelse med coaching.

Ved behandlingen får du bittesmå nåle i ørene, som må blive siddende helt op til 10 dage. Hvis du ikke har brug for mere behandling afstøder kroppen selv nålene.

spørg endelig hvis du er i tvivl om det er noget der kunne være godt for dig