Anettes Klinik

Anette Ebsen Sørensen 
Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør og NLP-coach
Mobil: 2262 3130 - email: anette@anettesklinik.dk

Hvad er Fysiurgisk massage?

Ved fysiurgisk massage får du en dybdegående muskelmassage der er med til at løse op for spændinger og ”gamle myoser” der ellers kan danne grobund for låsninger i leddene. Mange mennesker arbejder i de samme arbejdsstillinger mange timer hver dag, og ikke alle har tid eller bruger tid på at træne kroppen til at kunne modstå den belastning der er på kroppens muskler. Derfor kan massage være løsningen. Mange har følt stor velvære af en omgang wellness- massage og vil blive overrasket over, hvordan fysiurgisk massage kan påvirke kroppen både fysisk og psykisk.

 

Lige efter behandlingen kan du føle dig ekstra træt og måske også få en kortvarig opblussen af dine symptomer, men dette viser blot at du tager godt imod massage. 

Det kan mange gange hjælpe at drikke ekstra vand.

I perioden efter massagen kan du opleve at blive mere opmærksom på, hvordan du bruger kroppen. Brug denne nye kropsbevidsthed til at rette op på eventuelle uhensigtsmæssige  arbejdsstillinger eller vaner.

 

Er det første behandling i klinikken kan du med fordel vælge 45 min pris Kr. 440,-

eller 1 time pris kr. 550,-

så har vi bedre tid til sammen at finde ud af det helt rigtige for dig.

Opfølgende besøg kan evt. være 30 min kr. 330,-

 

Hvis du sammen med fysiurgisk massage også har brug for lidt forkælelse, kan du for  Kr. 30,- bestille massage med varme sten. vælg dette under tillægsydelser i booking kalenderen.

 

Hvis du bliver i tvivl om noget så kig ind eller ring.