Anette Ebsen Sørensen 
Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør og NLP-coach
Mobil: 2262 3130 - email: anette@anettesklinik.dk

Wellness massage

Alle former for massage kan betegnes som wellness i en eller anden forstand.

Men her vil der være tale om blid massage med lange strøg, der især er effektiv, hvis du i lang tid har været udsat for stress eller psykiske påvirkninger der gør du har svært ved at slappe af.
Selvom massagen er blid, kan den have en dyb og forløsende effekt både fysisk og psykisk.
Derfor har denne massage form også sin berettigelse, hvis du føler der er noget du skal have overvejet eller tænkt godt igennem. Også børn og unge mennesker kan have gavn af denne massageform, da det kan give en god kropsbevisthed.

Du kan vælge forskellige muligheder indenfor for wellness massage:

 

Ansigts og hovedbundsmassge

Oplev en sanselig verden hvor kun du og massørens blide strøg er i fokus. i løbet af 25 min bliver dagligdagens stress jaget bort, derefter ligger du og slapper af på briksen og får lov til at nyde stilheden.
effektiv hvis du kort tid til at gøre noget godt for dig selv.

Kropsmassage

Her kan du vælge 3/4 og 1 times behandling, med blide lange strøg, mærker du varmen brede sig i hele kroppen.

Hvis du er bekendt med denne form for massage kan du også vælge at booke ½ time, men for de fleste af os har vi brug for lidt længere tid til at falde ned :)

I online booking booker du tiden du har lyst til at bruge på dig selv. Når du kommer til massage siger du til massøren at du ønsker wellness massage.

Også til wellnessmassage kan du opnå større effekt ved at vælge varme sten i tillægsydelser. dette koster kr. 30,- oveni.