Anette Ebsen Sørensen 
Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør og NLP-coach
Mobil: 2262 3130 - email: anette@anettesklinik.dk

Anette Sørensen.
Jeg er først og fremmest mor til 3 dejlige, nu store børn, som er fløjet fra reden.

Siden 1991 har jeg været gift med Alex og vi bor i Roager, godt ude på landet.
Min interesse har altid været stor omkring den sunde krop. 
Derfor blev jeg uddannet plejehjems-assistent, der er læren om det sunde gamle menneske.

Efter at have arbejdet i 11 år på en demensafsnit, tog jeg min uddannelse som massør og tog kurser i både ansigts zoneterapi, triggerpunkter osv.


Derefter fortsatte jeg mit arbejdsliv på Dansk Fitness i Gram, hvor jeg arbejdede tæt sammen med dygtige fysioterapeuter, massører og instruktører. Hvor jeg også tog min udd. som NLP Coach practitione og Fitness instruktør.

Dette gjorde min interesse endnu større på, hvordan kroppens balance opretholdes. 

I 2012 var tiden kommet til at prøve noget nyt og efter ½ års arbejde hos Ribes kiropraktorer, åbnede jeg i 2013 min egen klinik.

Efterfølgende har jeg taget kurser i Cupping, BMS akupunktur (smertelindring) og er hele tiden nysgerrig på hvordan kroppen bliver klar, til at kunne klare dagligdagens udfordringer. 

i 2020 blev det kosten der kom i fokus, således blev Corona hjemsendelsen brugt på at tage en kostvejleder uddannelse hos Birgitte Nymann. Det kan være en jungle at finde den rigtige vej ud af smerte, derfor har det givet mig mange nye ideer til hvordan jeg kan hjælpe dig til en sundere hverdag. - og forhåbentlig med mindre smerter og mere energi.

2021 er året hvor kosttilskud kommer i fokus, uddannelsen som mikroernæringsspecialist ved Frede Damgård. Mikroernæring er læren om vitaminer og minealer og om hvilke doser de skal tages i, blev jeg færdig med i juni 2021.

I maj 2022 har jeg afsluttet min uddannelse som akupunktør, en uddannelse der er unik i Danmark, d den tager det bedste fra 3 forskellige akupunktur former i Verden. Peter Cole der er indehaver af akupunkturskole.dk har givet os mulighed for at dykke ned i den forunderlige verden, hvor jeg med nåle kan balancere de udfordringer kroppen måtte have.


I klinikken får jeg mulighed for at bruge alle de erfaringer jeg har med.

Det vil for dig sige at jeg forsøger at råde dig til hvordan du holder din krop på toppen.

Ja faktisk har jeg svært ved at lade være med at fortælle om, hvordan kroppens funktioner hænger sammen.
Jeg synes kroppen er den mest geniale og fantastiske maskine, man kan tænke sig.